Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΔΙΕΘΝΗ
Συνάντηση με τον Παλαιστίνιο πρέσβη

Με τον πρέσβη της Παλαιστινιακής Αρχής συναντήθηκε χτες (13/9/11) αντιπροσωπεία της ΕΕΔΥΕ αποτελούμενη από τον πρόεδρό της, Σταύρο Τάσσο και τη ΓΓ, Βέρα Νικολαΐδου.

Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον Παλαιστίνιο διπλωμάτη για τις θέσεις της ΕΕΔΥΕ στο παλαιστινιακό πρόβλημα, την στήριξή της στην επερχόμενη γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στο δίκαιο αίτημα του παλαιστινιακού λαού για ανεξάρτητο, βιώσιμο και κυρίαρχο παλαιστινιακό κράτος στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Τον ενημέρωσε επίσης για την προγραμματισμένη επίσκεψη αλληλεγγύης μελών της Γραμματείας στην Παλαιστίνη και για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που συνδιοργανώνει με την ΕΕΔΔΑ την Τετάρτη 21 Σεπτέμβρη, στις 7μμ, έξω από το Πολεμικό Μουσείο και για μια σειρά ακόμα εκδηλώσεις και ενέργειες στα πλαίσια αλληλεγγύης στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό.

Ο Σαμίρ Αμπού Γαζάλε, ευχαρίστησε την ΕΕΔΥΕ για την αλληλεγγύη και τη διαχρονική βοήθειά της στην παλαιστινιακή υπόθεση. Ενημέρωσε την αντιπροσωπεία για τη δύσκολη μάχη που δίνουν στην επικείμενη ΓΣ του ΟΗΕ, την πορεία των συναντήσεών του με τους αρχηγούς των ελληνικών κομμάτων, τη βεβαιότητά του ότι ο ελληνικός λαός, όπως και πολλοί άλλοι λαοί, είναι υπέρ του παλαιστινιακού λαού και ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να αναγνωριστεί ένα ανεξάρτητο κράτος για να ζήσουν σε ειρήνη και ελευθερία.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ