Τρίτη 7 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ
Ανάγκη των εργαζομένων η ίδρυσή του

Στις 19 Ιούλη οι εκλογές για την ανάδειξη της διοίκησης

Σημαντικό βήμα για την οργάνωση των εργαζομένων στην περιοχή αποτελεί η πρώτη εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής που έγινε την περασμένη Κυριακή.

Στόχος του σωματείου είναι να συσπειρώσει τους εργαζόμενους του κλάδου στο Θριάσιο και να οργανώσει τους αγώνες τους σε ταξική βάση, τόνισε στην εισήγησή της η Αλίκη Χουδελούδη, πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης. Στην αναγκαιότητα ίδρυσης του Σωματείου, αναφέρθηκαν στις τοποθετήσεις τους πολλοί εργαζόμενοι του κλάδου που συμμετείχαν στη συνέλευση, καταγράφοντας τη θερμή ανταπόκριση που η δράση του έχει ήδη συναντήσει από πολλούς εργαζόμενους του κλάδου, παρά το φόβο και την τρομοκρατία που έχουν ήδη εξαπολύσει πολλοί εργοδότες της περιοχής. Παρών στη συνέλευση ήταν και ο Παντελής Παπαβασιλείου, εκ μέρους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Θριασίου, ο οποίος, σε παρέμβασή του, σημείωσε τη σημασία που έχει η ίδρυση του σωματείου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των περίπου 5.000 εργαζομένων του κλάδου που συγκεντρώνονται στην περιοχή.

Το επόμενο διάστημα, τα μέλη του σωματείου καλούνται να δώσουν τη μάχη για την επιτυχία των αρχαιρεσιών που θα αναδείξουν τη νέα διοίκηση, που θα γίνουν στις 19 Ιούλη, στα γραφεία του σωματείου (Χαριλάου 30, Ελευσίνα) από τις 12 μ. - 6.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ