Τετάρτη 3 Ιούλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΔ: «Θέλουμε αποτελέσματα»!

Προχωρήστε σε συλλήψεις, δείξτε αποτελέσματα. Στη φράση αυτή συμπυκνώνεται η στάση της ηγεσίας της ΝΔ, η οποία όχι μόνο προσφέρει συναίνεση στην κυβέρνηση και πολιτική κάλυψη στις διωκτικές αρχές, αλλά πλειοδοτεί ευθυγραμμιζόμενη με τη σειρά της με την αμερικανική πρεσβεία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου Θ. Ρουσόπουλος ήταν σαφής στη χτεσινή δήλωσή του: «Από ένα τυχαίο γεγονός προέκυψαν σημαντικά στοιχεία. Πρέπει τώρα να αξιοποιηθούν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για να υπάρξει, επιτέλους, αποτέλεσμα κατά της μάστιγας της τρομοκρατίας».

Στην επικοινωνία που είχε ο Κ. Καραμανλής με τον υπουργό Δημόσια Τάξης, ο τελευταίος, σύμφωνα με τη Ρηγίλλης, τόνισε ότι το 38άρι αποτελεί αδιάσειστο εύρημα που συνδέει το δράστη με τη «17Ν».

Στο ίδιο μήκος κύματος η Ντ. Μπακογιάννη, η οποία δήλωσε ότι «για πρώτη φορά η Ελληνική Αστυνομία μετά από πολλά χρόνια διαθέτει μια νέα πηγή στοιχείων και υπάρχει και ένας συγκεκριμένος άνθρωπος στα χέρια τους». Ταυτόχρονα υπέδειξε με νόημα «να αποφύγουν τα λάθη του παρελθόντος και θα μπορέσουμε να έχουμε κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα». «Η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας είναι εθνικό χρέος και εθνική υπόθεση» δήλωσε ο Πρ. Παυλόπουλος, προσθέτοντας ότι «περιμένουμε από την κυβέρνηση έργα και αποτελέσματα και όχι δηλώσεις και λόγια».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ