Σάββατο 22 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΣΕΒΕ
Απάντησή μας το δυνάμωμα της πάλης

Σε χτεσινή ανακοίνωσή της για τις διήμερες κινητοποιήσεις, η Γραμματεία της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης ΕΒΕ αναφέρει:

«Η Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ χαιρετίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες εργάτες, εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αυτοαπασχολούμενους - αγρότες - γυναίκες - φοιτητές - ανέργους που έκαναν υπόθεσή τους την πανελλαδική απεργία 19 και 20 Οκτώβρη σ' όλη την Ελλάδα, που ένωσαν τη φωνή τους κάτω από το πλαίσιο πάλης του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, της ΟΓΕ και του ΜΑΣ, βροντοφωνάζοντας κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας, της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Καταγγέλλει τη δράση των μηχανισμών του κράτους και του παρακράτους, των μηχανισμών της άρχουσας τάξης και των κατευθυνόμενων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που εκτός από την ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία που μας ασκούν 2 χρόνια τώρα, προχώρησαν και στη δολοφονική επίθεση για να μας τρομοκρατήσουν και να μας αποθαρρύνουν.

Ο θάνατος - δολοφονία του συναγωνιστή μας και στελέχους του ΠΑΜΕ είναι ενταγμένος σ' αυτή τους την προσπάθεια.

Είμαστε καθαροί.

Το αντιμονοπωλιακό κίνημα των αυτοαπασχολούμενων δεν τρομοκρατείται. Γνωρίζουμε τους στόχους τους και την τακτική τους. Το κίνημα στη χώρα μας έχει παραδόσεις - εμπειρία - γνώση - προσανατολισμό.

Η απάντησή μας, μία μόνο μπορεί να είναι. Το δυνάμωμα της πάλης μας. Το δυνάμωμα των αγώνων μας. Το δυνάμωμα της κοινής δράσης με το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, την ΟΓΕ και το ΜΑΣ, ενάντια στην κυβέρνηση και την πολιτική των κομμάτων της άρχουσας τάξης.

Η καλύτερη έκφραση αγάπης και συμπαράστασης στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναγωνιστή μας, να γίνει το δυνάμωμα της πάλης μας, ώστε να γίνουν πράξη και τα δικά του οράματα. Για να πάρουν τα όνειρα εκδίκηση».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ