Τρίτη 21 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ - ΟΓΕ - ΜΑΣ
Σήμερα η σύσκεψη για την κλιμάκωση της πάλης

Στις 6 μ.μ. στο «ΙΜΠΕΡΙΑΛ»

Σήμερα πραγματοποιείται η σύσκεψη για την κλιμάκωση της πάλης την οποία διοργανώνουν στις 6 μ.μ., στο ξενοδοχείο «IMΠΕΡΙΑΛ» (πλατεία Καραϊσκάκη) στην Αθήνα το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ καλώντας συνδικαλιστικές οργανώσεις εργαζομένων, αυτοαπασχολουμένων, μικρομεσαίων, συνδικαλιστές, συλλόγους και ομάδες γυναικών, λαϊκές επιτροπές και επιτροπές αγώνα χώρων δουλειάς και φοιτητών - σπουδαστών, να πάρουν μαζικά μέρος. Θέμα της σύσκεψης θα είναι οι εξελίξεις, τα συμπεράσματα από τις κινητοποιήσεις και ο σχεδιασμός της δράσης για το επόμενο διάστημα.

Αντίστοιχη σύσκεψη για την οργάνωση της κλιμάκωσης του αγώνα γίνεται και στη Θεσσαλονίκη, επίσης σήμερα, στις 6 μ.μ., στη μεγάλη αίθουσα του ΕΚΘ, από τις Γραμματείες Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ, την ΟΓΕ καιτις Λαϊκές Επιτροπές.

Τέλος, κοινή σύσκεψη των Γραμματειών των ΠΑΜΕ, ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΑΣ, ΟΓΕ Χανίων θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 21 Φλεβάρη, στις 8 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων με σκοπό την παραπέρα οργάνωση και κλιμάκωση του αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ