Τετάρτη 18 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Τη σκυτάλη παίρνουν τα ΤΕΙ

Το 4ο Φεστιβάλ της Οργάνωσης ΤΕΙ Λεκανοπεδίου της ΚΝΕ, που συνδιοργανώνεται φέτος με την Αχτίδα ΑΕΙ - ΤΕΙ - Ερευνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ, ανοίγει τις πύλες του την ερχόμενη Παρασκευή, στο χώρο του ΤΕΙ Πειραιά. Η είσοδος είναι 3 ευρώ για κάθε μια από τις δυο μέρες του φεστιβάλ και στο χώρο του θα λειτουργούν πάγκοι για πινγκ - πονγκ, σκάκι, εκθέσεις φωτογραφίας, σκίτσου και γελοιογραφίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμά του έχει ως εξής:

Παρασκευή 20 Ιούνη

Συναυλίες με τους «The woochee - woochee band», «White Shadows», «Εκτελούνται Εργα», «Μέγας». Συζήτηση για τους νέους εργαζόμενους, όπου θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Συναυλία με τα «Υπόγεια Ρεύματα» και τους «Οναρ» και, τέλος, αφιέρωμα στο εργατικό - λαϊκό τραγούδι.

Στον κινηματογράφο θα προβληθούν οι ταινίες «Ανθρώπινο Δυναμικό» και «Persepolis».

Σάββατο 21 Ιούνη

Συναυλίες με τους «Main Train» και «The Beauty and the Beasts». Παράσταση «Μυστήριο Μπουφ» του Βλ. Μαγιακόφσκι από τη Θεατρική Ομάδα της ΚΝΕ. Ομιλία από τον Πέτρο Αλέπη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ. Συναυλία με τον Νίκο Ζιώγαλα και, τέλος, λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι.

Στον κινηματογράφο θα προβληθούν: Αφιέρωμα στα 90 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση (παραγωγή της ΚΕ του ΚΚΕ) και η ταινία «Sicko».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ