Τρίτη 7 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΛΑ.Ο.Σ.
Ανεξάντλητος πολιτικός καιροσκοπισμός

Ο ανεξάντλητος πολιτικός καιροσκοπισμός του ΛΑ.Ο.Σ. καταγράφεται στις απανωτές «κωλοτούμπες» του προέδρου του, Γ. Καρατζαφέρη. Την ώρα που επιμένει να ισχυρίζεται ότι ψήφισε το μνημόνιο προκειμένου να μη χρεοκοπήσει η χώρα και να βρεθούν τα χρήματα για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, συμπληρώνει πως δε θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, αφού δε στάθηκε δυνατό να υπάρξει μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» και εκβιάζει, στην πραγματικότητα το λαό, ότι, αν δε ψηφιστεί, «η χώρα μας δεν θα έχει χρήματα σε ένα μήνα»!

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του «ΑΛΤΕΡ», αποσαφήνισε ότι η αντίδρασή του δεν αφορά στο αντιλαϊκό περιεχόμενο του «μεσοπρόθεσμου προγράμματος», αλλά στο γεγονός ότι δεν του ανατέθηκε ρόλος για την εφαρμογή του! Οπως είπε: «Θα διαπραγματευόταν καλύτερα ο κ. Παπανδρέου μόνος του, ή θα ήταν καλύτερα αν πηγαίναμε 5 κόμματα; Θα άκουγε καλύτερα η πλατεία το ένα κόμμα να κόβει συνεχώς, ή θα άκουγε καλύτερα τα 5 κόμματα;»! Αργότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. προέβλεψε ότι «η προσεχής αναμέτρηση στη Βουλή θα είναι ανάμεσα στους Νενέκους και στους πατριώτες του ΠΑΣΟΚ», δίνοντας στην πολιτική αντιπαράθεση χαρακτηριστικά ξένα προς το λαϊκό συμφέρον.

Θέλοντας να δημιουργήσει τρομοκρατικούς συνειρμούς στο λαό και να εκβιάσει για συναίνεση, ο Γ. Καρατζαφέρης διαμήνυσε ακόμα ότι «ο Ιούλιος μπορεί να είναι Ιούλιος του '65 ίσως και του '74». Ερωτώμενος, τέλος, για την πρόσφατη δήλωσή του περί απόσυρσης του ΛΑ.Ο.Σ. από τη Βουλή, δήλωσε πως έκανε «μια σκέψη» και συμπλήρωσε «περιμένω να έλθει ο κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να του αναπτύξω τις σκέψεις μου».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ