Τετάρτη 7 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες Επιτροπών Ειρήνης
  • Την ετήσια συνεστίασή της πραγματοποιεί η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης, την Κυριακή, 11 Δεκέμβρη, στις 12.30 το μεσημέρι, στο κέντρο διασκέδασης «ΤΖΑΝΗΣ», στο δρόμο από Χαριλάου προς Θέρμη (λεωφορείο 66, στάση «Αστυνομία»).
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Γούβας διοργανώνει την Κυριακή 11 Δεκέμβρη στις 11.30 π.μ. εκδήλωση με θέμα «Η κρίση, οι εξελίξεις στο Αιγαίο και την Αν. Μεσόγειο και τα καθήκοντα του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος». Η εκδήλωση θα γίνει στο μεζεδοπωλείο «Λαϊκό Στέκι» (πλατεία Πλυτά 1, Γούβα).
  • Συνεχίζονται οι συνελεύσεις της Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης και των Τοπικών Επιτροπών, με θέμα «Οι εξελίξεις στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και οι αποφάσεις του 16ου Συνεδρίου της ΕΕΔΥΕ». Σήμερα, Τετάρτη 7 Δεκέμβρη θα πραγματοποιηθούν συνελεύσεις στον Λαγκαδά, στις 7 μ.μ., στο 2ο Δημοτικό Σχολείο, με ομιλητή τον Μιχάλη Σπυριδάκη, πρόεδρο της ΕΔΥΕΘ και στον Εύοσμο, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο, με ομιλητή τον Θόδωρο Κυριακίδη, μέλος του προεδρείου της ΕΔΥΕΘ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ