Τετάρτη 31 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Με την άμιλλα για υπερκάλυψη των πλάνων

Κατά 85% καλύφθηκε, ήδη, το πανελλαδικό πλάνο της Οικονομικής Εξόρμησης, ενώ η ΚΟΑ που έφτασε τα 106% του πλάνου της. Με ανακοίνωσή της τονίζει ότι συνεχίζει με αποφασιστικότητα για την υπερκάλυψη του πανελλαδικού πλάνου

Κατά 85% καλύφθηκε, ήδη, το πανελλαδικό πλάνο της Οικονομικής Εξόρμησης προς τιμή των 80 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, ενώ, στην τελική ευθεία, η άμιλλα δίνει τον τόνο στην προσπάθεια των οργανώσεων, των κομμουνιστών, των φίλων και οπαδών του Κόμματος για την κάλυψη και υπερκάλυψη των επιμέρους πλάνων τους και για τη μεγαλύτερη δυνατή συμβολή στην κάλυψη και υπερκάλυψη του πανελλαδικού πλάνου της Εξόρμησης. Την πρωτιά από τις οργανώσεις περιοχών κρατά σταθερά η Κομματική Οργάνωση Αθήνας που είχε καλύψει, ήδη, κατά 106% το πλάνο της!

Η Κομματική Οργάνωση Αθήνας, με χτεσινή ανακοίνωσή της, υπογραμμίζει ότι με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα συνεχίζει τη μάχη για την πανελλαδική επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης. Εκφράζει την πεποίθηση ότι το πανελλαδικό πλάνο μπορεί να καλυφθεί και να υπερκαλυφθεί, αν αξιοποιηθούν απ' όλες τις οργανώσεις οι πραγματικές δυνατότητες που υπάρχουν. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της ΚΟΑ τονίζεται:

"Στην τελική ευθεία για την υπερκάλυψη του πλάνου της Οικονομικής Εξόρμησης η ΚΟΑ, έχοντας καλύψει κατά 106% το πλάνο της, δίνει με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα τη μάχη για την (πανελλαδική) επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης.

Το πολιτικό άνοιγμα από τη μέχρι σήμερα δουλιά των ΚΟ, η θετική εμπειρία της προσπάθειας για υπερκάλυψη του πλάνου, αναδείχνουν ότι οι στόχοι της Οικονομικής Εξόρμησης, αν και μεγάλοι, ανταποκρίνονται στις δυνατότητες του Κόμματος.

Η Επιτροπή Πόλης της ΚΟΑ με αισιοδοξία και σιγουριά εκτιμά ότι το πλάνο θα υπερκαλυφθεί κατά πολύ αν αξιοποιηθούν αποφασιστικά οι μεγάλες δυνατότητες του Κόμματος από όλες τις Κομματικές Οργανώσεις.

Η θετική ανταπόκριση των εργατοϋπαλλήλων, των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων επαγγελματιών, της νεολαίας στο προσκλητήριο του ΚΚΕ για την οικονομική του ενίσχυση, επιβεβαιώνει, για μια ακόμη φορά, την ανοδική πορεία της πολιτικής του επιρροής, την απήχηση της πολιτικής του σε πλατιά λαϊκά στρώματα.

Καθημερινά μικρά και μεγάλα ποσά, ανάλογα με τις δυνατότητες του καθένα συγκεντρώνονται από τις ΚΟΒ. Είναι χιλιάδες τα συγκινητικά παραδείγματα θερμής ανταπόκρισης των απλών ανθρώπων που στηρίζουν, και μ' αυτόν τον τρόπο, το Κόμμα τους, συναισθανόμενοι την ανάγκη της ολόπλευρης ενίσχυσής του.

Η Επιτροπή Πόλης της ΚΟΑ, στην κατεύθυνση της ενίσχυσης των αξιών και αρετών των κομμουνιστών κάλεσε άμιλλα μεταξύ των οργανώσεων, των μελών και οπαδών του Κόμματος. Τα βραβεία που θα δοθούν στις τρεις πρώτες Αχτίδες είναι τα παρακάτω: Κομπιούτερ με εκτυπωτή, μικροφωνική ανοιχτών εκδηλώσεων, δύο μεγάλες ντουντούκες.

Η ΚΟΑ με αυταπάρνηση και ένταση των προσπαθειών της για ακόμη μεγαλύτερο άνοιγμα στις λαϊκές μάζες, διεκδικεί αποφασιστικά και με σιγουριά την πρωτιά της Πανελλαδικής Αμιλλας, που προκήρυξε η ΚΕ για την οικονομική εξόρμηση ανάμεσα στις Οργανώσεις Περιοχών του Κόμματος. Εκτιμώντας, όμως, τις ανάγκες και, ταυτόχρονα, τιμώντας τους αγώνες της αγροτιάς η Κομματική Οργάνωση Αθήνας αποφάσισε να δώσει το πρώτο βραβείο της Πανελλαδικής Αμιλλας (ένα αυτοκίνητο) που σίγουρα θα κατακτήσει, στην Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Η ΕΠ της ΚΟΑ απαντά θετικά στην πρόσκληση για άμιλλα από την ΚΟ Δυτ. Πελοποννήσου και καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ, στις επόμενες μέρες, να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στη μάχη για την υπερκάλυψη του (πανελλαδικού) πλάνου του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ