Σάββατο 10 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ Σωματείων - Εργαζομένων - Κατοίκων, καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μολυσμένο νερό στη Βοιωτία και Ανατολική Αττική αύριο Κυριακή 11 Μάη, στις 11 το πρωί, στην κεντρική πλατεία, στο Δήλεσι. Προχτές, αργά το βράδυ, πραγματοποιήθηκε για το θέμα σύσκεψη Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, με τη συμμετοχή φορέων και κατοίκων, των Δήμων Οινοφύτων, Αυλίδας, Σχηματαρίου και Τανάγρας. Ο Βαγγέλης Ξένος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ, τόνισε στη διάρκεια της σύσκεψης ότι, όσο συνεχίζεται η πολιτική που γεννά αυτή την κατάσταση, όσο το νερό παραμένει εμπόρευμα, το πρόβλημα δε θα λύνεται, αντιθέτως, θα οξύνεται συνεχώς.

ΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ χρόνο θα ιδρυθεί αυτόνομο υπουργείο Περιβάλλοντος, δήλωσε χτες κατά τη διάρκεια επιθεώρησης των έργων του μετρό της Αθήνας ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιάς, προσθέτοντας πως «γίνεται εξέταση του θέματος, θα κάνω σχετικές εισηγήσεις». Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ δήλωσε ακόμα ότι μέχρι το τέλος του 2009 θα είναι έτοιμη η επέκταση της γραμμής του μετρό ως το Χαϊδάρι, αλλά και οι σταθμοί της γραμμής 3 Περιστέρι και Ανθούπολη, ενώ μελετάται η επέκτασή της προς Ιλιον και Πετρούπολη.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ με θέμα «Η αλήθεια για τις επιπτώσεις στην Υγεία μας και στο Περιβάλλον από την καύση των σκουπιδιών (RDF) στην ΑΓΕΤ Ηρακλής», διοργανώνει, σήμερα Σάββατο, 7 μ.μ., η Συντονιστική Επιτροπή Μαζικών Φορέων ενάντια στην καύση του RDF, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αλιβερίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ