Τετάρτη 29 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 15 ΦΛΕΒΑΡΗ
Να πλημμυρίσει τους δρόμους ο λαός

Η μάχη για την επιτυχία του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου μεταφέρεται ήδη στους χώρους δουλιάς, στα πανεπιστήμια, στα σχολεία, παντού. Ο λαός της Αθήνας και του Πειραιά πρέπει να μάθει ότι στις 15 του Φλεβάρη βγαίνουν όλοι στους δρόμους και διαδηλώνουν μαζικά την αντίθεσή τους στο νέο πόλεμο των ιμπεριαλιστών. Το μεγάλο συλλαλητήριο στα Προπύλαια στις 12 το μεσημέρι και η πορεία που θα ακολουθήσει στη Βουλή και στην αμερικανική πρεσβεία πρέπει να αποτελέσουν τη δυναμική απάντηση του αντιπολεμικού κινήματος στους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση.

Στην προχτεσινή σύσκεψη, που διοργάνωσε η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, οι εκπρόσωποι των μαζικών φορέων δήλωσαν ότι μέχρι και την παραμονή του συλλαλητηρίου πρέπει να πραγματοποιηθούν περιοδείες, εκδηλώσεις, συσκέψεις, να αναληφθούν πρωτοβουλίες. Με την καθημερινή επαφή και συζήτηση, ο λαός της Αθήνας και του Πειραιά πρέπει να πειστεί για την τεράστια σημασία της συγκεκριμένης κινητοποίησης και μαζικά να «πλημμυρίσει» τους δρόμους της πρωτεύουσας, διατρανώνοντας την αντίθεσή του στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα αλλά και στη συμμετοχή της Ελλάδας σ' αυτό τον εφιάλτη...

  • Με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας Μαγνησίας εκφράζει την αντίθεσή του στην επικείμενη στρατιωτική επέμβαση κατά του Ιράκ και καλεί την ελληνική κυβέρνηση να απέχει από κάθε είδους διευκόλυνση στις πολεμικές επιχειρήσεις των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ