Τρίτη 14 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αρνείται τις κατηγορίες η Μπουρμπούλια

Σε ειδικά διαμορφωμένο κελί (στην πτέρυγα των κρατούμενων μητέρων στις Φυλακές Κορυδαλλού) μόνη της με τηλεόραση και ραδιόφωνο βρίσκεται από το Σάββατο η πρώην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια, η οποία απολογούμενη στον εφέτη ανακριτή Ιωάννη Σίδερη, αρνήθηκε όλες τις αποδιδόμενες σε αυτή κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή της στο λεγόμενο «παραδικαστικό κύκλωμα». Η Μπουρμπούλια, η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα με τη σύμφωνη γνώμη του αναπληρωτή εφέτη ανακριτή Γιάννη Φιοράκη και του εισαγγελέα Εφετών Κυριάκου Καρούτσου, είπε ότι θα απολογηθεί αναλυτικά με υπόμνημα μόλις λάβει ακριβή γνώση των σε βάρος της κατηγοριών.

Η μεταφορά της πρώην δικαστικού στις φυλακές έγινε με τρόπο που θύμιζε τη μεταφορά των κατηγορούμενων για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις. Χτες την επισκέφτηκαν στη φυλακή ο συνήγορός της και στενά συγγενικά της πρόσωπα.

Στο μεταξύ σε συνέντευξή της στο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που μεταδόθηκε την Κυριακή αλλά είχε ληφθεί σε προγενέστερο χρόνο, είπε ότι οι εισαγγελείς διαφωνούσαν με τις προτάσεις της να προφυλακιστούν οι εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ για το σκάνδαλο επέρριψε ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ, στις τράπεζες και σε επιχειρηματίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ