Τρίτη 14 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΠΡΟΣ
Εναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του ΑΚΕΛ

Την πρεμιέρα της προεκλογικής εκστρατείας του ΑΚΕΛ για τις βουλευτικές εκλογές του Μάη σηματοδότησε το έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο του Κόμματος, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή. Το ΑΚΕΛ, τόνισε σε ομιλία του στο συνέδριο ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Χριστόφιας, «προχωρά με σθένος αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση στην τελική ευθεία των βουλευτικών εκλογών για να διεκδικήσει ακόμη πιο ισχυρή παρουσία στη Βουλή».

Ο Δ. Χριστόφιας άσκησε έντονη κριτική κατά του ΔΗΣΥ υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «δεν μπορεί η ηγεσία του ΔΗΣΥ να εμφανίζεται ως ο υπερασπιστής του κοινωνικού κράτους, τη στιγμή που δε χάνει ευκαιρία να αφαιρέσει από το κράτος τη δυνατότητα άσκησης κοινωνικής πολιτικής στο όνομα και πάλι του ελεύθερου ανταγωνισμού».

Το ΑΚΕΛ, είπε ο Δ. Χριστόφιας, εργάζεται για την πλήρη υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος, το οποίο, επισήμανε, φέρει τη σφραγίδα του κόμματος. Στο τέλος του συνεδρίου, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα, έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών, με τους οποίους το ΑΚΕΛ κατέρχεται στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μάη. Με το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ στη Λευκωσία κατέρχεται ως υποψήφιος βουλευτής ο πρόεδρος της Επαλξης Ανασυγκρότησης του Κέντρου και τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κύπρος Χρυσοστομίδης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ