Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γιαννοπούλειο ... ήθος και ... ύφος

Μα, στ' αλήθεια, πιστεύει ότι, βρίζοντας και συκοφαντώντας, με το γνωστό "γιαννοπούλειο" ήθος και ύφος, μειώνει την τιμή αγωνιστών ή αλλάζει την πραγματικότητα και τη φέρνει στα δικά του μέτρα; Μα δεν καταλαβαίνει ότι, εκτός από το τι έκανε ο καθένας παλιότερα - και τα οποία είναι γνωστά κι αυτά σε όλους και δεν επιδέχονται τις διαστρεβλώσεις κανενός - υπάρχουν και τα σημερινά; Και όχι μόνον υπάρχουν, αλλά αποτελούν και τον καλύτερο κριτή, αφού όπως λέει και ο λαός μας, "τα στερνά τιμούν τα πρώτα".

Αναφερόμαστε στη μακροσκελέστατη και, βέβαια, υβριστική επιστολή του Ε. Γιαννόπουλου, την οποία δημοσιεύει η χτεσινή "Ακρόπολις", και όπου, με αφορμή παλιότερο σχόλιο της εφημερίδας, ο υπουργός Δικαιοσύνης βρίσκει την ευκαιρία να ασκήσει τις, γνωστές σε όλους πλέον,... ικανότητές του, αυτή τη φορά σε βάρος του Μήτσου Κωστόπουλου.

Και δεν έχουμε καμιά διάθεση, προφανώς, να τον ακολουθήσουμε στην κατηφόρα του, ούτε και ο Μ. Κωστόπουλος έχει την παραμικρή ανάγκη υπεράσπισης. Μια σημείωση μόνο θέλουμε να κάνουμε: Ας είναι σίγουρος ο Ε. Γιαννόπουλος ότι όσο κι αν βρίσει ή συκοφαντήσει, η θέση που του έχει επιφυλάξει η Ιστορία είναι δεδομένη και ανάλογη του ...ύψους του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ