Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
"Παραμύθια" της ... Καλλιθέας

Στην αναμενόμενη επιχείρηση μετατροπής του "άσπρου" σε "μαύρο" επιδόθηκε χτες η κυβέρνηση, ώστε να βαφτίσει "επιτυχημένη" μια συγκέντρωση, όπως η προχτεσινή της Καλλιθέας, όπου ο λαός γύρισε επιδεικτικά την πλάτη στον πρωθυπουργό, και αυτό παρά την ενεργοποίηση του κρατικού μηχανισμού και τα δισεκατομμύρια διαφήμισης που σπαταλήθηκαν για να προπαγανδιστεί.

Το μέγεθος της αλλοίωσης της πραγματικότητας, στην οποία επιδόθηκε η κυβέρνηση φαίνεται από τα λόγια του κυβερνητικού εκπροσώπου: "Η κυβέρνηση έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένη... Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή του λαού ήταν μεγάλη", είπε και συμπλήρωσε ότι "το πλήθος των συμπολιτών μας που συμμετείχε σ' αυτή τη συγκέντρωση μαρτυρά το ενδιαφέρον για το λόγο του πρωθυπουργού και το έργο της κυβέρνησης". Ανάλογες δηλώσεις έγιναν από τους Θ. Τσουκάτο, Κ. Σκανδαλίδη, αλλά και στελέχη της "εσωκομματικής αντιπολίτευσης", που έσπευσαν να δώσουν κι αυτοί το "παρών", αλλά και να... κατηγορήσουν την "εκσυγχρονιστική" πτέρυγα, που τόσο καιρό δεν ακολουθούσε ...δοκιμασμένες επικοινωνιακές μεθόδους του παρελθόντος. Εκεί, όμως, που χάθηκε κάθε μέτρο, ήταν όταν ο Δ. Ρέππας χαρακτήρισε τη συγκέντρωση "εθνικής σημασίας"!!! Οταν πάντως ρωτήθηκε να δώσει αριθμό των συγκεντρωμένων στην Καλλιθέα, απάντησε ότι δε γνωρίζει...

Τέλος, χτες πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ συνεδρίαση της ΚΕΔΝΕ, υπό την προεδρία του Κ. Σημίτη, όπου συζητήθηκε η πορεία του ΠΑΣΟΚ προς τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ