Κυριακή 20 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ημερίδα για την αντισεισμική θωράκιση

Σήμερα στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου πραγματοποιείται η ημερίδα της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ για την αντισεισμική θωράκιση. Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που πραγματοποιεί η ΚΟΘ του ΚΚΕ για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους της πόλης και του νομού.

Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι οι: Κώστας Αβραμόπουλος, Γραμματέας της ΚΟΘ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Βασίλης Παπαζάχος, ομότιμος Καθηγητής ΑΠΘ. Κυριαζής Πιτιλάκης, Καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ. Κοσμάς Στυλιανίδης, Καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ.

Στην εκδήλωση αναμένεται να συμμετέχουν εκπρόσωποι του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του ΤΕΕ, της ΥΑΣΒΕ, του Ινστιτούτου Τεχνικής Σεισμολογίας και Αντισεισμικών Κατασκευών (ΙΤΣΑΚ), των Συλλόγων Αρχιτεκτόνων, Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Βόρειας Ελλάδας, καθώς επίσης της Πολεοδομίας και της Πυροσβεστικής.

Ειδικές παρεμβάσεις για τα ζητήματα ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους, στην Υγεία και την εκπαίδευση, προγραμματίζεται να γίνουν από εκπροσώπους του ΠΑΜΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ