Κυριακή 20 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Συνεχίζουμε σε κλίμα ενθουσιασμού και προσφοράς

Κλίμα ενθουσιασμού, προσφοράς και αυτοθυσίας έχει σκορπίσει στα μέλη και τα στελέχη του Κόμματος και της ΚΝΕ στους φίλους και οπαδούς, σε όλη την Πελοπόννησο η ανακοίνωση της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ για την ανέγερση ιδιόκτητων γραφείων στην έδρα της Επιτροπής Περιοχής, στην Πάτρα.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΚΟ Πελοποννήσου υπερκαλύπτοντας κατά 108% το πλάνο της οικονομικής εξόρμησης, ήδη από τις 14 Γενάρη, αναπροσάρμοσε τους στόχους της, αξιοποιώντας τη διάθεση για προσφορά, τον ενθουσιασμό και τη μαχητικότητα που κυριαρχεί στις ΚΟ. Θέτει το στόχο από την υπερκάλυψη του πλάνου της οικονομικής εξόρμησης την εθελοντική προσφορά των κομμουνιστών οικοδόμων και άλλων εργαζομένων, την προσφορά σε υλικά και μέσα, που ήδη εκδηλώνονται από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου, αλλά και από την προσφορά των μελών του Κόμματος και της ΚΝΕ και των οπαδών, φίλων, άλλων εργαζομένων, να χτίσει τα γραφεία της ΚΟ Πελοποννήσου αποκλειστικά από αυτές τις πηγές.

Ενδεικτικό του κλίματος προσφοράς είναι ήδη αυτά που αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης της Επιτροπής Περιοχής εκφράστηκαν. Συγκεκριμένα, πέρα από τη μεγάλη προσφορά του οικοπέδου από τους συντρόφους Φώτη και Ζωής Κοτσόκολου, ενδεικτικό είναι ένα μέρος των προσφορών που ήδη εκδηλώνονται:

- Μήτσος Γαρταγάνης, οικοδόμος, στη μνήμη της γυναίκας του συντρόφισσας Φανής, 1.000 ευρώ στην ΚΟ Αχαΐας.

- Χριστίνα (Ελένη) Παναγοπούλου, στη μνήμη του πεθερού της σ. Φώτη Παναγόπουλου και του πατέρα της σ. Παναγιώτη Τσάγκα, 2.000 ευρώ, στην ΚΟ Αχαΐας.

- Παναγιώτης Αλεξέας, από ΗΠΑ, πρώτη δόση στην ΚΟ Μεσσηνίας 5.000 δολάρια, στη μνήμη του πατέρα του Δημήτρη Αλεξέα, Υπαξιωματικού του ΔΣΕ.

- Σταύρος Βυθούλκας, 1.000 ευρώ πρώτη δόση στην ΚΟ Ηλείας.

- Παντελής Μπακάλης, 500 ευρώ στην ΚΟ Αχαΐας.

- Νίκος Νιάρος, 1.500 ευρώ στην ΚΟ Αχαΐας.

- Πέτρος Ματσώκης, φοιτητής στο ΑΕΙ Πάτρας, 500 ευρώ.

- Παναγιώτης Κλουκίνας, μεταπτυχιακός στο ΑΕΙ Πάτρας, 800 ευρώ.

- Κατερίνα Κορυφίδου, φοιτήτρια στο ΑΕΙ Πάτρας, 400 ευρώ.

- Πέτρος Ανδροβιτσανέας, μεταπτυχιακός στο ΑΕΙ Πάτρας, 250 ευρώ.

- Ιωνάς Παπανδρεόπουλος, σπουδαστής στο ΤΕΙ Πάτρας, 500 ευρώ.

- Γιώργος Μπαρδής, φοιτητής δίνει 180 ευρώ στην ΚΟ ΑΕΙ Πάτρας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ