Τρίτη 28 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα συγκρίσιμα...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να έχουν το θράσος και λένε διάφορα οι εκπρόσωποι των ΗΠΑ, τι θα έλεγαν να τους επισκεφθεί κι αυτούς κάποιος Μπλιξ και, βέβαια, να κάνει όσα κάνει στο Ιράκ και, μετά, να ανακοινώσει όλα όσα βρήκε; Ετσι, για να μάθουμε πόσο συνεργάσιμοι θα ήταν...

Εδώ, ούτε πληροφορίες για τις βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου που ρίξανε στη Γιουγκοσλαβία δεν έχουν δώσει ακόμη κι έχει περάσει τόσος καιρός από τότε.

Βέβαια, δε βρίσκεται στις έρευνες των επιθεωρητών και στο πόσο «συνεργάσιμοι» είναι οι Ιρακινοί, η ουσία αυτής της υπόθεσης. Ακόμα και ένας ανόητος το καταλαβαίνει. Ο έλεγχος του Ιράκ και της ευρύτερης περιοχής είναι το ζητούμενο!

Και μην απορήσετε, αν οι Ευρωπαίοι, καθ' όλα υπέρμαχοι σήμερα της παράτασης των επιθεωρήσεων, αύριο αλλάξουν γνώμη και ζητάνε στρατιωτική επέμβαση εδώ και τώρα. Αν ευοδωθούν τα παζάρια τους με τις ΗΠΑ και ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους, όλα μπορεί να γίνουν.

Εκτός και δυναμώσει τόσο το αντιπολεμικό κίνημα των λαών, και δεν τους επιτρέψει τέτοιες... πολυτέλειες.

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ τα είπε ο Πρωτόπαππας για την πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχει στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις που θα γίνουν στην Ελλάδα. Αλλο πράγμα το ΠΑΣΟΚ λέει, άλλο πράγμα η κυβέρνηση!

Σε θέματα προσλήψεων στο Δημόσιο πάντως, όπως και σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι δεν έχουμε διαπιστώσει τέτοιους διαχωρισμούς. Μάλλον πρέπει να κόψουν το δούλεμα εκεί στη Χαριλάου Τρικούπη.

ΔΕ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ λέει ο Γιώργος Λιάνης άλλους «εκβιασμούς» (έτσι ακριβώς είπε) από προέδρους ΠΑΕ, όπως αυτή του προέδρου του ΠΑΟ Αγγέλου Φιλιππίδη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο.

Να υποθέσουμε λοιπόν ότι οι πρόεδροι των ΠΑΕ σε αυτή τη χώρα έχουν δικαίωμα να εκβιάσουν τον υφυπουργό Πολιτισμού μόνον μια φορά; Αν είναι έτσι να ειδοποιηθούν οι άνθρωποι, για να ξέρουν τι τους γίνεται.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ