Τρίτη 28 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ποιοι παραβρέθηκαν

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν:

Από το ΔΗΚΚΙ οι Δ. Σούκης - Γ. Παπασίμος, από την «Κομμουνιστική Ανανέωση» οι Αλέκα Ζορμπαλά - Γ. Βλάχος, από την «Πράσινη Πολιτική» ο Κ. Διάκος, από την ΕΔΑ ο Μπ. Παπαγυαλιάς.

Από το χώρο των Τεχνών και των Γραμμάτων οι δημοσιογράφοι Γ. Τσαπόγας, Δ. Σέρβος και ο Δ. Χρήστου, εκπρόσωπος της εφημερίδας «ΕΞΠΡΕΣ», Π. Τσούτσιας από το «Εθνος», η λογοτέχνης Πέπη Δαράκη, οι ηθοποιοί Αλέκα Παΐζη, Ντενίζ Μπαλτσαβιά, Μίρκα Πολύζου, Μαρία Μακρή, Κατερίνα Σουβλή, Μαρία Δημητρούκα, Κάτια Τσαλίνοβα, Νίνα Γιαννίδη, Κ. Μαλκότσης, Απ. Τσιρώνης, Β. Κολοβός, Κ. Καζάκος, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ξυθάλης, Φ. Ταξιάρχης, οι τραγουδιστές Λ. Χαλκιάς και Δ. Μητροπάνος, Γιώτα Βέη και Σούλα Βαζούρα, ο ποιητής Γ. Κακουλίδης, οι συγγραφείς Ιωάννα Καρατζαφέρη και Οδ. Τσουκόπουλος, η χαράκτρια Εύα Μελά, ο γλύπτης Κ. Ρόκος και οι ζωγράφοι Γ. Γούλας, Βάτζιας Μάριος και Μαρία Ζωϊτοπούλου, καθώς και ο Δ. Κοτζανίδης από τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο.

Ακόμα, ο Γ. Τσίτουρας, πρώην διευθυντής της Καρδιολογικής πτέρυγας του «Ευαγγελισμού», οι καθηγητές Πανεπιστημίου Θ. Μαργιόλης, Θ. Τζώνος, Σ. Σιμόπουλος, Γ. Σαμαράς, Αγ. Παπανεοφύτου και ο πρύτανης της «Παντείου» Γ. Βαβούρας.

Η Ιρις Αυδή - Καλκάνη, πρόεδρος της Ενωσης Ελληνίδων Νομικών και συγγραφέας, ο Π. Τσίρκας, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, ο Σπ. Κότσιας, από το ΔΣ της ΓΣΕΕ, ο Β. Καζάκος, από τον ΕΔΟΕΑΠ, ο Σ. Λομβάρδος, από τη Γραμματεία της «Συμπαράταξης για την Αθήνα», ο Ν. Μπουντούρογλου, αντιπρόεδρος του ΕΣΥΝ, αντιπροσωπεία της ΠΕΑΕΑ, αντιπροσωπεία της ΟΓΕ με επικεφαλής την πρόεδρό της Καλλιόπη Μπουντούρογλου, ο Β. Πελτίκογλου, προϊστάμενος της Εθνικής Βιβλιοθήκης, ο Μ. Βαρδάνης, υποστράτηγος εν αποστρατεία, ο Αντ. Κακαράς, στρατηγός ε.α., ο Γ. Αγγελινιάδης, αντιδήμαρχος Νίκαιας και εκπρόσωπος του δήμου στην εκδήλωση, ο Στέργιος Λαμπρόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Πεύκης, η Κωστούλα Μπαλάσκα, μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Τυφλών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ