Τρίτη 28 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΗΜΑΘΙΑ
Συντονίζονται για την «υποδοχή» των υπουργών Δικαιοσύνης της ΕΕ

Πλατιά σύσκεψη με στόχο το συντονισμό δράσης του εργαζόμενου λαού της Ημαθίας με την Κίνηση «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003», ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ τον Ιούνη, οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Νάουσας (ΕΚΝ), αύριο Τετάρτη στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Στο κάλεσμά του προς τους φορείς και το λαό, το ΕΚΝ σημειώνει ότι φιλοδοξία του είναι μέσα στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν στο νομό μέχρι και τον Ιούνη, να συναντηθούν τα κινήματα των εργατών, των αγροτών, των μικρομεσαίων, της νεολαίας, της παιδείας, της ειρήνης, της οικολογίας, του πολιτισμού. Και όλοι μαζί να δώσουνε ισχυρή απάντηση, ένα σαφές μήνυμα απειθαρχίας και αντεπίθεσης στην πολιτική της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, στους αρχιτέκτονες της πολιτικής της Νέας Τάξης, των πολέμων και της κοινωνικής αναλγησίας.

Ενημερώνει ότι ήδη προγραμματίζονται πολύμορφες εκδηλώσεις στην πορεία προς τη Σύνοδο Κορυφής του Ιούνη που θα ξεκινήσουν στις 15 Φλεβάρη, μέρα αντιπολεμικής δράσης, με συγκεντρώσεις και πορείες που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Νάουσας και σ' όλες τις πόλεις του νομού Ημαθίας και θα έχουν σταθμό τη μεγάλη εκδήλωση - διαδήλωση στη διάρκεια της συνόδου των υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της ΕΕ στη Βέροια στις 28 και 29 Μάρτη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ