Τρίτη 28 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σύσκεψη για αντιπολεμικό συλλαλητήριο

Πλατύ κάλεσμα σε όλους τους μαζικούς συνδικαλιστικούς και νεολαιίστικους φορείς του Ηρακλείου, για την καλύτερη διοργάνωση αντιπολεμικού συλλαλητηρίου στις 15 Φλεβάρη, απευθύνει η Επιτροπή Ειρήνης Ηρακλείου, για την Παρασκευή 31 Γενάρη στις 7 το απόγευμα σε αίθουσα του δήμου Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα η Επιτροπή Ειρήνης καλεί τους φορείς να συζητήσουν μαζί την καλύτερη οργάνωση αντιιμπεριαλιστικού συλλαλητηρίου για τις 15 Φλεβάρη, αλλά και την αναγκαιότητα καθημερινών αγώνων, ενάντια στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα, που αυτή τη φορά εκφράζεται με επίθεση των Αμερικανών σε βάρος του ιρακινού λαού.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Ειρήνης τονίζεται: «Βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός προαποφασισμένου νέου ιμπεριαλιστικού πολέμου των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ κατά του Ιράκ. Ενας ακόμη λαός καλείται να πληρώσει με το αίμα του και με τεράστιες καταστροφές την προσπάθεια των ιμπεριαλιστών για τον έλεγχο των πετρελαίων και την παγκόσμια κυριαρχία».

Συνεχίζοντας, μεταξύ άλλων, προσθέτει, «Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις είναι αναγκαίο και επιτακτικό η κινητοποίηση και ο ξεσηκωμός των λαών για να ματαιώσουν έναν πόλεμο που θα έχει σοβαρές συνέπειες όχι μόνο για το λαό του Ιράκ αλλά και για την ευρύτερη περιοχή».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ