Τετάρτη 31 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
Προβοκατόρικες συκοφαντίες κατά της ΝΑΣ και του ΠΑΜΕ

Πλήθος ερωτημάτων προκαλεί ανακοίνωση της διορισμένης του δημάρχου Πειραιά Π. Φασούλα προέδρου της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗΡΑΠ) «Κανάλι 1», Στ. Καρύδη, η οποία επιχειρεί ψευδώς να συκοφαντηθεί η ΝΑΣ και το ΠΑΜΕ επειδή πρωτοστατούν στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα, μέσα από την ανακοίνωση, επιχειρεί να εμπλέξει σε επεισόδια τον νομαρχιακό σύμβουλο της ΝΑΣ Κώστα Τζατζάνη, προχτές το πρωί, στην είσοδο του ραδιοφωνικού σταθμού «Κανάλι 1».

Η αντίδραση του Κώστα Τζατζάνη ήταν άμεση και με ανακοίνωσή του καταγγέλλει «με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την προσπάθεια που εκτυλίσσεται από την πλευρά της δημοτικής αρχής του Δήμου Πειραιά να συκοφαντηθεί η ΝΑΣ και το ΠΑΜΕ, επειδή πρωτοστατεί στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι για την υπεράσπιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων».

Με ευθύνη της, αναφέρεται στην ανακοίνωση, το γραφείο Τύπου της επιχείρησης εξέδωσε ένα τουλάχιστον απαράδεκτο δελτίο Τύπου, το οποίο με παρουσιάζει δήθεν να προτρέπω συνδικαλιστές σε φθορές στην είσοδο του κτιρίου που στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός(!). Η αλήθεια είναι ότι έγινε κινητοποίηση εργαζομένων στην καθαριότητα του δήμου στο ραδιοφωνικό σταθμό γιατί δεν τους έδινε βήμα να απαντήσουν στις συκοφαντίες της δημοτικής αρχής σε βάρος τους. Οταν έφτασα εκεί, όπως όφειλα ως νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, είχε ολοκληρωθεί η κινητοποίηση και οι εργαζόμενοι συνομιλούσαν με τους υπεύθυνους.

«Προσπερνώ, τονίζει, τις προβοκατόρικες συκοφαντίες γιατί όλοι γνωριζόμαστε σε αυτή την πόλη και ξεκαθαρίζω ότι θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό των εργαζομένων και η λάσπη που αρέσκονται κάποιοι να πετούν γυρνά στους ίδιους. Ο εργατόκοσμος ας βγάλει τα συμπεράσματά του».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ