Τετάρτη 31 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ - ΤΡΟΛΕΪ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ
Νωρίτερα σήμερα τα τελευταία δρομολόγια

Αλλάζουν δρομολόγια από τις 9 μ.μ. λόγω των εκδηλώσεων στην πλατεία Συντάγματος

Πιο νωρίς θα αποσυρθούν σήμερα το βράδυ από την κυκλοφορία τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, ενώ λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων, από τις 9 μ.μ. θα τροποποιηθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ, που διέρχονται από την Πλατεία Συντάγματος.

Τα τελευταία δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ θα εκτελεστούν μέχρι τις 11 μ.μ., ενώ οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου θ' αρχίσουν να αποσύρονται σταδιακά από την κυκλοφορία, από τις 10.14 μ.μ., μέχρι τις 11.13 μ.μ.

Λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων στην Πλ. Συντάγματος, από τις 9 μ.μ., τα λεωφορεία των γραμμών που προσεγγίζουν την Πλ. Συντάγματος μέσω της Λεωφ. Συγγρού, θα ακολουθούν τις οδούς Βασ. Ολγας, Βασ. Κωνσταντίνου και Βασ. Σοφίας. Αντίστοιχα, όσα λεωφορεία προσεγγίζουν την Πλ. Συντάγματος μέσω της Βασ. Σοφίας, θα ακολουθούν τις οδούς Σόλωνος - Ιπποκράτους, ενώ τα λεωφορεία που διέρχονται από τη Σταδίου, θα ακολουθούν τις οδούς Εδουάρδου Λω, Βασ. Σοφίας, Ηρώδου Αττικού.

Οσον αφορά τα τρόλεϊ, θα διακοπούν από τις 9 μ.μ. τα δρομολόγια των γραμμών Πανεπιστημίου - Λεωφ. Αλεξάνδρας (007) και Αθήνα - Νέα Σμύρνη - Παλ. Φάληρο (010), ενώ για τις γραμμές Πατήσια - Αθήνα - Ερυθρός Σταυρός (003) και Γαλάτσι - Πλατ. Παπαδιαμάντη - Ψυχικό (013), η διαδρομή προς Ανω Πατήσια και Λαμπρινή αντίστοιχα, θα είναι από Λεωφ. Κηφισίας - Λεωφ. Αλεξάνδρας - Πατησίων και μετά κανονικά. Τα τρόλεϊ που προσεγγίζουν την Πλ. Συντάγματος μέσω της Σταδίου, θα ακολουθούν τη διαδρομή Σταδίου - Εδουάρδου Λω - Πανεπιστημίου και στη συνέχεια χωρίς αλλαγή.

Από τους ΗΣΑΠ ανακοινώθηκε ότι τα τελευταία δρομολόγια του ηλεκτρικού σήμερα το βράδυ, θα εκτελεστούν ως εξής: Από Πειραιά για Κηφισιά στις 10.14 μ.μ., για Ηράκλειο στις 10.22 μ.μ., για Πατήσια στις 10.31 μ.μ. και για Ομόνοια στις 10.50 μ.μ.. Από Ομόνοια για Κηφισιά στις 10.32 μ.μ., για Ηράκλειο στις 10.40 μ.μ., για Πατήσια στις 10.49 μ.μ. και για Πειραιά στις 11.13 μ.μ.. Από Κηφισιά για Πειραιά στις 10.43 μ.μ. και για Ομόνοια στις 10.53 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ