Πέμπτη 21 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες των ΚΟ του ΚΚΕ

- Εκδήλωση, με θέμα «Εναλλακτική πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τους μικρομεσαίους επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους», διοργανώνει σήμερα, Πέμπτη, 21 του Μάρτη, στις 7 μ.μ., η Αχτιδική Επιτροπή Εμπορίου Λάρισας του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση, που θα γίνει στο κέντρο «Φρούριο» στη Λάρισα, θα μιλήσει ο Σπ. Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Οι θέσεις του ΚΚΕ για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Παιδείας, θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση - συζήτηση της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, που θα γίνει σήμερα, Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., στο «Φρούριο». Η παρουσίαση των θέσεων θα γίνει από τον Ελισαίο Βαγενά, στέλεχος του ΚΚΕ. Παράλληλα, θα γίνει και παρουσίαση στοιχείων για τις επιπτώσεις της εφαρμογής των νόμων 2525 και 2640 στο Νομό Τρικάλων.

- Συγκέντρωση - συζήτηση για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, το Ασφαλιστικό και τις θέσεις του ΚΚΕ, διοργανώνει η ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ το Σάββατο 23 Μάρτη, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Λιμενικού Ταμείου (παλιά ψαράδικα). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Σε εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις, το Ασφαλιστικό και τις θέσεις του ΚΚΕ θα μιλήσει το Σάββατο 23 Μάρτη στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας, ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Την εκδήλωση οργανώνει η Αχτιδική Επιτροπή Βόρειου Εβρου του ΚΚΕ. Νωρίτερα ο Ο. Κολοζώφ θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Νέας Ορεστιάδας, ενώ στις 8.30 το βράδυ θα συναντηθεί και με τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αγροτών Βόρειου Εβρου.

- Την Τετάρτη 27 Μάρτη στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ. Την εκδήλωση οργανώνει η ΚΟΘ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ