Πέμπτη 21 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις ΚΟ του ΚΚΕ για την Αυτοδιοίκηση

- Συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές» διοργανώνουν, σήμερα Πέμπτη, οι Αχτίδες Εργατοϋπαλλήλων και Συνοικιών Καρδίτσας του ΚΚΕ. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας και ομιλητής θα είναι ο Χρ. Χαλκιάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Νέου Μοναστηριού του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές, αύριο Παρασκευή 22 Μάρτη, στις 7.00 μ.μ στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θεσσαλιώτισσας.

- Εκδήλωση για τις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές πραγματοποιεί η ΚΟΒ Μαρτίνου του ΚΚΕ, αύριο Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Γ. Παναγής, γραμματέας της ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Μαντουδίου του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αύριο Παρασκευή, στις 6 μ.μ., στο καφενείο «Ρούμπου». Ομιλητής θα είναι ο Στρατής Κόρακας, ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λασηθίου του ΚΚΕ καλεί στην ημερίδα που διοργανώνει το Σάββατο 23 Μάρτη και ώρα 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράπετρας με θέμα: «Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές». Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι το μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημουλάς Τηλέμαχος.

- Εκδήλωση για το ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων των εργαζομένων και του λαού, διοργανώνει η ΚΟΒ Μακρακώμης του ΚΚΕ, στο Αρχάνι, το Σάββατο 23 Μάρτη.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας και η ΚΟΒ Ευπαλίου του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση, την Κυριακή 24 Μάρτη, στις 10.30 π.μ. στην ταβέρνα του Β. Φούντα, στη Μανάγουλη, με θέμα: «Πλαίσιο θέσεων για τη συσπείρωση όλων των Αγωνιστικών Δυνάμεων για μια Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικητική, με το λαό για το λαό». Ομιλητής θα είναι ο Νίκος Αγγελόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Νέας Αρτάκης του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση την Τρίτη 26 Μάρτη, στις 7.00 μ.μ στην αίθουσα του ΚΑΠΗ. θα μιλήσει ο Λουκάς Γκούνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

- Η ΚΟΒ Ορχομενού του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει, για τις εκλογές στην Τοπική και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, την Τετάρτη 27 Μάρτη, στην αίθουσα του Δημαρχείου, στις 7.00 μ.μ. Θα μιλήσει στέλεχος της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

- Η Αχτιδική Επιτροπή Μυτιλήνης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Μυτιλήνης», την Τετάρτη 27 Μάρτη στις 7.30 μ.μ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

- Η ΚΟΒ Πεντέλης του ΚΚΕ διοργανώνει συζήτηση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές», την Τετάρτη 27 Μάρτη στις 7.00 μ.μ στο Κοινοτικό Κατάστημα Νέας Πεντέλης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ