Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγκεντρώσεις ετεροδημοτών
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Λευκάδας του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση τους Λευκαδίτες της Αττικής, την ερχόμενη Δευτέρα, στις 6.30 μ.μ. στην ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη), με θέμα της συγκέντρωσης τις επερχόμενες εκλογές. Θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Λευκάδας Γεωργία Λιβιτσάνου και εκπρόσωπος της "Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας".
  • Η Επιτροπή Παλικισιάνων Αττικής, Στήριξης της "Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης Δήμου Παλίκης Κεφαλλονιάς" διοργανώνει συγκέντρωση, την ερχόμενη Κυριακή, στις 11 π.μ. στο Περιστέρι, στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Σοφού Παναγιώτη, (οδός Αιμιλίου Βεάκη 28, πίσω από το δημαρχείο Περιστερίου, τηλ. 5717.070). Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Παλίκης Βαγγέλης Φαρακλός.
  • Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Στερεάς Ελλάδας του ΚΚΕ καλεί όλους τους φίλους, οπαδούς και μέλη του Κόμματος, που κατοικούν στην Αττική και κατάγονται από τους νομούς Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας Αιτωλοακαρνανίας και Εύβοιας σε συγκέντρωση την Τετάρτη, 30 Σεπτέμβρη, στις 6 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ με θέμα τις εκλογές.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ