Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απήχηση συναντούν οι αγωνιστικοί συνδυασμοί

Τη Διεύθυνση Πολεοδομίας Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε χτες ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού "ΘεσσαλοΝΙΚΗ - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ" Αγάπιος Σαχίνης,συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Ν. Ζώκα,Θ. Κυριακίδη και Ν. Μέλφο.

Το κλιμάκιο είχε πρώτα συνάντηση με τον διευθυντή Σπ. Τσαλκατίδη και στη συνέχεια περιόδευσε στους χώρους εργασίας, συζήτησε με τους εργαζόμενους και μοίρασε προεκλογικό υλικό με τις θέσεις του συνδυασμού για τις δημοτικές εκλογές. Ο Σπ. Τσαλκατίδης αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία, όπως η μη ανανέωση του προσωπικού, η έλλειψη διοικητικού προσωπικού, η μεταφορά αρμοδιοτήτων απ' το δημόσιο στους ιδιώτες, αλλά και η μη υλοποίηση των προτάσεων της υπηρεσίας με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν πόροι.

Ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτήρισε το έργο της Πολεοδομίας ο Αγ. Σαχίνης, υπογραμμίζοντας ότι ο συνδυασμός έλαβε σοβαρά υπόψη τις προτάσεις της και ζήτησε την αξιοποίησή τους. "Είμαστε κάθετα αντίθετοι στη μεταφορά αρμοδιοτήτων της Πολεοδομίας στο ιδιωτικό κεφάλαιο και θα μας βρείτε στο πλευρό σας, στον αγώνα σας για να μην περάσουν αυτά τα σχέδια της κυβέρνησης", τόνισε ο Αγ. Σαχίνης.

Στην Καλαμαριά

Στο μεταξύ μεγάλη επιτυχία σημειώνουν οι περιοδείες σε συνοικίες της Καλαμαριάς της υποψήφιας δημάρχου Σοφ. Τεμεκενίδου.

Η υποψήφια δήμαρχος συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της ΑΔΕΚ, επισκέφθηκε το Φοίνικα,τη Ν. Κρήνη και τον Αγιο Ιωάννη και είχε συζήτηση με τους δημότες για τα προβλήματα των περιοχών τους και τους κάλεσε να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο της Κίνησης, έτσι ώστε να υπάρξει η δυνατότητα να προωθηθούν φιλολαϊκά μέτρα με την καλύτερη αντιπροσώπευση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Ακόμη με πολύ θερμές εκδηλώσεις υποδέχτηκαν οι δημότες το κλιμάκιο της ΑΔΕΚ, που με επικεφαλής τη Σοφία Τεμεκενίδου επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ Κηφισιάς. Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε και στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Κίνηση για το έντεχνο ελληνικό τραγούδι και την παραδοσιακή μουσική, που έγιναν αντίστοιχα στην πλαζ Αρετσού και στον αυλόγυρο του δημαρχείου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ