Πέμπτη 24 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Σαλπέας της Κίνησης "Πειραιάς - Αναγέννηση" και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης θα περιοδεύσουν σήμερα στις 10.30 π.μ. στη λαϊκή αγορά του Προφήτη Ηλία και στις 6.30 μ.μ. στα Ταμπούρια.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Η υποψήφια δήμαρχος Ελένη Παπαδοπούλου θα επισκεφτεί σήμερα στις 6.30 π.μ. τους εργάτες Δήμου, στις 10.00 π.μ. τη λαϊκή αγορά Αγίου Αντωνίου, στις 6.00 μ.μ. στην Αμφιάλη. Αύριο στις 10.00 π.μ. θα περιοδεύσει στη λαϊκή αγορά Αγίου Μηνά και στις 6.00 μ.μ. στα Ταμπούρια.

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου της "Ενωτικής Αγωνιστικής Πορείας - Συνεργαζόμενοι" σήμερα στις 8 μ.μ. θα χαιρετίσουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Κατημερτζής,ο οποίος θα ανακοινώσει και το πλήρες ψηφοδέλτιο.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Συγκέντρωση της "Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας" σήμερα στην πλατεία Μπουρναζίου, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Π. Σοφό.Επίσης, συγκέντρωση αύριο, στις 10 π.μ., στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ, με τον ίδιο ομιλητή.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Κλιμάκιο της "Δημοτικής Αναγέννησης", με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γεράσιμο Θεοδωράτο, θα επισκεφθεί το κέντρο Βρεφών "Μητέρα" σήμερα στις 9 π.μ. και στις 2 μ.μ. θα επισκεφθεί εργοστάσια της περιοχής.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Το εκλογικό της κέντρο (Θησέως και Δημητρακοπούλου) εγκαινιάζει σήμερα στις 8 μ.μ. η "Δημοκρατική Δημοτική Ενότητα".

ΙΛΙΟΝ: Σήμερα, στις 7.30 μ.μ., η "Δημοκρατική Ενότητα" διοργανώνει συγκέντρωση στην περιοχή Ζωοδόχου Πηγής. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Τριανταφύλλου.Αύριο, στις 7 μ.μ. κλιμάκιο της παράταξης θα περιοδεύσει στην περιοχή Μιχελή και στο χώρο της ΒΙΟΦΙΑΛ.

ΡΕΝΤΗΣ: Το εκλογικό της κέντρο στην κεντρική πλατεία Ρέντη εγκαινιάζει η "Προοδευτική Αγωνιστική Συνεργασία" σήμερα στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Κυριακού.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα στις 8.30 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια του πρώτου εκλογικού κέντρου της "Δημοκρατικής Συνεργασίας "Η Αλλαγή"" (Γρ. Λαμπράκη και Χάρμαλη). θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και θα μιλήσει ο Παναγιώτης Βακαλόπουλος.

ΕΛΕΥΣΙΝΑ: Περιοδεία στα καφενεία των μουσουλμάνων, στην περιοχή της Ανω Ελευσίνας θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 7.15 μ.μ. κλιμάκιο της "Προοδευτικής Αγωνιστικής Κίνησης" με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Κατερίνα Μαϊλη.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ: "Η πρόταση της παράταξής μας, για αλλαγή στο δήμο τώρα", είναι το θέμα της λαϊκής συγκέντρωσης που διοργανώνει η "Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου",σήμερα στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Παπακωνσταντίνου και θα γίνουν παρεμβάσεις από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: Σήμερα, στις 8.30 μ.μ., θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της "Δημοκρατικής Συνεργασίας".Θα μιλήσει ο Γιώργος Γιώγος.Λίγο νωρίτερα, στις 5 μ.μ., θα γίνει συγκέντρωση στο 3ο ΚΑΠΗ Πετρούπολης.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Τα εγκαίνια του εκλογικού περιπτέρου της παράταξης "Χαλάνδρι, Δύναμη Ενότητας" γίνονται σήμερα στις 8.00 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Γυφτόπουλος.

ΜΟΣΧΑΤΟ: Το εκλογικό της κέντρο, στην οδό Μακρυγιάννη 74, εγκαινιάζει αύριο στις 7.30 μ.μ., η "Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία". Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, Σταύρος Πουντίδης.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Η "Δημοτική Ενωτική Κίνηση" διοργανώνει συνεστίαση - συνάντηση, αύριο, Παρασκευή, στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα "Πωγώνι" (Στρατάρχου Καραϊσκάκη 3).

ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ: Συγκέντρωση με θέμα: "Το Πεντελικό όρος, οι φωτιές και η εμπορευματοποίησή του" διοργανώνει η "Αγωνιστική Συνεργασία για την αναζωογόνηση της Νέας Πεντέλης" αύριο, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Πεντέλης (Πλατεία Ηρώων). Θα μιλήσουν η υποψήφια πρόεδρος Ερνα Γκιζιάκη και ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος Αντώνης Ραλλάτος.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα: "Τοπική Αυτοδιοίκηση και παιδεία", διοργανώνει η Κίνηση "Ανθρώπινη Πόλη" αύριο, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Αϊ - Γιάννη. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Αυγερόπουλος,Θ. Κοτσιφάκης πρόεδρος Α - Γ ΕΛΜΕ Αθήνας, Αντ. Καλόβουλος πρόεδρος Δ Ανατ. ΕΛΜΕ, Τ. Σταυρόπουλος πρόεδρος Ε ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής, Λεων. Ριτζάκης πρόεδρος Ενωσης Γονέων Αγ. Παρασκευής.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: Το Σάββατο 26 Σεπτέμβρη, στις 7.00 μ.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της "Δημοκρατικής Ενότητας Μαρκόπουλου - Πόρτο Ράφτη", στην οδό Νηρέως (πίσω από το ψαράδικο του Ντελένια, στο Πόρτο Ράφτη). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρκόπουλου Ανδρέας Συλλελόγλου. ΕΠΑΡΧΙΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σήμερα, στις 6 μ.μ., ο υποψήφιος δήμαρχος Ζαλόγγου Πρέβεζας Χρήστος Ζήσης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στα γραφεία της Πανηπειρωτικής, πίσω από το παλιό δημαρχείο της Αθήνας.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Σήμερα, στις 9 μ.μ. η "Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση - Οικολογική Παρέμβαση" θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Κίνησης στην κεντρική πλατεία.

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: Η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση",με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Σοφία Τεμεκενίδου, θα πραγματοποιήσει σήμερα, 11.30 π.μ. περιοδεία στο ΚΑΠΗ.

ΣΥΚΕΕΣ: Η "Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Συκεών",με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Βασιλειάδη. θα κάνει σήμερα περιοδεία στις οδούς Εβρου - Αίνου - Φερρών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ