Σάββατο 10 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΑΝΑΔΑΣ
Εορταστικές εκδηλώσεις για τα 90χρονα του Κόμματος

Η Λέσχη Φίλων του ΚΚΕ στο Τορόντο διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων στις πόλεις του Καναδά, Τορόντο και Μόντρεαλ, για τα 90 χρόνια του ΚΚΕ. Στις εκδηλώσεις θα παραβρεθεί ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Σπ. Χαλβατζή και των εκδηλώσεων είναι το εξής:

  • Σήμερα, Σάββατο 10/5 συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό, συνάντηση με το Κομμουνιστικό Κόμμα Καναδά. Στις 7 μ.μ. εκδήλωση για τα 90χρονα στο Κοινοτικό Κέντρο, η οποία περιλαμβάνει ομιλία και αμέσως μετά γλέντι.
  • Αύριο Κυριακή και τη Δευτέρα 11/5 και 12/5 επίσκεψη στην πόλη του Μόντρεαλ, όπου ο Σπ. Χαλβατζής θα μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα: «Η πρόταση του ΚΚΕ για λαϊκή εξουσία και οικονομία».
  • Την Τρίτη 13/5 συνεστίαση με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας κ. Ευθυμιάδη. Συνάντηση με το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας.
  • Την Τετάρτη 14/5 συναντήσεις με ελληνικούς και καναδικούς φορείς και παράγοντες. Συνάντηση με Ελληνες που ζουν στον Καναδά.
  • Την Πέμπτη 15/5 στις 6.30 μ.μ. ο Σπ. Χαλβατζής θα μιλήσει σε συγκέντρωση για τον ελληνισμό της πόλης στο κοινοτικό κέντρο με θέμα: «Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και η πρόταση του ΚΚΕ για τη λαϊκή εξουσία και οικονομία». Θα ακολουθήσει συζήτηση. Συνάντηση με τα ΔΣ της Οργάνωσης Εθνικής Αντίστασης και της Ελληνοκαναδικής Δημοκρατικής Οργάνωσης. Συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ