Τρίτη 7 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Πακέτα (εξ)ασφάλισης της κερδοφορίας

«Ακολουθώντας την πολιτική αύξησης της διείσδυσης των υπηρεσιών και προϊόντων υγείας στην ασφαλιστική αγορά, που έχει υιοθετήσει από πέρυσι, η INTERAMERICAN προωθεί ένα νέο πρόγραμμα, βασισμένο στην πλατφόρμα του Συστήματος Υγείας MEDISYSTEM, το Smart & Fit», ενημερώνει με χτεσινό δελτίο Τύπου η εταιρεία. Οπως αναφέρει, το «Smart & Fit» είναι το δεύτερο ετησίως ανανεούμενο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας που παρουσιάζει η εταιρεία, μετά το «Smart & Active» που έτυχε μεγάλης ζήτησης από την αγορά.

Η πολιτική της εμπορευματοποίησης και παράδοσης της Υγείας στην επιχειρηματική δράση, και μάλιστα σε συνθήκες εξασφαλισμένης κερδοφορίας, που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις του δικομματισμού, έδωσε τη δυνατότητα στην INTERAMERICAN να καυχιέται για την «ηγετική παρουσία της στις ασφαλίσεις υγείας» και να στοχεύει να ξεπεράσει έως το 2012 τους 500.000 ασφαλισμένους. Ηδη, η «παραγωγή υγείας» που αφορά στα νέα προγράμματα MEDISYSTEM από τον Οκτώβριο 2008 έως και το Μάη 2009 παρουσίασε αύξηση 81%.

Οι εργαζόμενοι που έχουν χρυσοπληρώσει για την ασφάλιση και υγεία τους, καθώς το κράτος δεν παρέχει δωρεάν δημόσιες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας αφού οι δημόσιες υπηρεσίες Υγείας υποχρηματοδοτούνται και υποβαθμίζονται, σε συνδυασμό με την ιδιωτικοποίηση - εμπορευματοποίησή τους (ακόμη και στα δημόσια νοσοκομεία πληρώνεις, όπως στα απογευματινά ιατρεία), «σπρώχνονται» να γίνουν πελάτες των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών, πληρώνοντας άγρια χαράτσια για τα ασφαλιστικά πακέτα.

Για τα λαϊκά στρώματα πρέπει να είναι ξεκάθαρο, ότι η Υγεία δεν είναι εμπόρευμα, ότι η εξασφάλιση της Υγείας συνδέεται άμεσα με την πάλη για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία για όλους, με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης στον ευαίσθητο χώρο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ