Σάββατο 12 Νοέμβρη 2022 - Κυριακή 13 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σάββατο 12 Νοέμβρη

- Στις 12 το μεσημέρι, η ΚΟΒ Μισθωτών Δικηγόρων της ΤΟ Δικαιοσύνης της ΚΟ Αττικής καλεί σε σύσκεψη στο πατάρι του βιβλιοπωλείου της «Σύγχρονης Εποχής» (Μαυροκορδάτου 3, Αθήνα). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του ΓΠ της ΚΟ Αττικής.

- Η ΚΟ Αταλάντης οργανώνει, στις 7 μ.μ., στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο την παρουσίαση της έκδοσης «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή». Η παρουσίαση θα γίνει από τον Στρατή Δουνιά, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟ Καστελλίων καλεί στις 7 μ.μ. στα Καστέλλια Φωκίδας (κατάστημα Σπυριδάκη) σε συζήτηση - ομιλία με τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ. στην Αμυγδαλιά Φωκίδας στο JEF (ΤΖΕΦ) Cafe θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη όπου θα μιλήσει ο Αντώνης Αλεξός, Γραμματέας της ΤΕ Φωκίδας του ΚΚΕ.

- Η ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης οργανώνει, στις 9 μ.μ., λαϊκό γλέντι με τον Γιώργο Μαργαρίτη στο ΔΑΚ Κορδελιού - 2ο Λύκειο Κορδελιού. Θα χαιρετίσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Κυριακή 13 Νοέμβρη

- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Εμποροϋπαλλήλων καλούν σε σύσκεψη «Για την οργάνωση της πολιτικής παρέμβασης του ΚΚΕ και τη συμβολή μας στους αγώνες του λαού», στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, στ. ΗΣΑΠ Βικτώρια). Θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ.

- Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Ιλίου καλούν σε παρουσίαση της έκδοσης «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» (ΒΙΟΦΙΑΛ), Πωγωνίου 80 και Ηροδότου. Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 12 το μεσημέρι, η ΚΟ Μεταμόρφωσης οργανώνει σύσκεψη στο 1ο ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης (Κωστή Βάρναλη 34) με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Δευτέρα 14 Νοέμβρη

- Στις 11.00 π.μ., η Τόνια Γαρδούνη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟΑ, θα επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας "ΤΕΡΝΑ.Α.Ε.", για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

- Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Κοζάνη οργανώνουν με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου (Νοέμβρης 1973 - 2022), εκδήλωση στις 6 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Θα μιλήσει η Αναστασία Γεωργιάδου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, με θέμα: «Στο Πολυτεχνείο μίλησε ο λαός! Ανίκητος δεν είναι ο ιμπεριαλισμός». Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα.

Τρίτη 15 Νοέμβρη

- Η ΤΟ Τοπικής, Περιφερειακής και Κεντρικής Διοίκησης της ΚΟ Αττικής καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Κανένας συμβιβασμός με το σύστημα που γεννά βαρβαρότητα. Δυναμώνουμε τον αγώνα για να σπάσει οριστικά ο φαύλος κύκλος της εκμετάλλευσης και βίας, υψώνοντας ασπίδα προστασίας για τα παιδιά και κάθε οικογένεια που υποφέρει». Θα γίνει στις 6 μ.μ. στο ΚΕΠ Ν. Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ) και θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟ Ληλαντίου - Ερέτριας καλεί σε παρουσίαση της έκδοσης «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στις 6.30 μ.μ. στη Νέα Λάμψακο, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ. Η παρουσίαση θα γίνει από τον Αναστάση Γκίκα, δρ. Ιστορίας και μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ