Σάββατο 12 Νοέμβρη 2022 - Κυριακή 13 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022
Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα επισκεφτεί τη Μεσσηνία το Σάββατο 12 Νοέμβρη. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

-- Στις 18.00 θα συναντηθεί με τον Αγροτοκτηνοτροφικό Σύλλογο Μεσσήνης και άλλους φορείς της περιοχής, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του δημαρχείου Μεσσήνης.

-- Στις 20.00 θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Μεσσηνίας του Κόμματος, στο Αίθριο Β2 της Λαϊκής Αγοράς Καλαμάτας (παραπλεύρως της Βιολογικής Αγοράς).

-- Στη συνέχεια θα παρευρεθεί σε συνεστίαση και λαϊκό γλέντι.

***

Τη Δευτέρα 14 Νοέμβρη στις 18.00 θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Φλώρινας σχετικά με το κόστος θέρμανσης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό.

***

Το Σάββατο 19 Νοέμβρη θα επισκεφτεί τον νομό Πέλλας. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

-- Στις 12.00 θα συναντηθεί με σωματεία και φορείς του νομού στα Γιαννιτσά, στο δημαρχείο (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), για τα ζητήματα της Υγείας στον νομό.

-- Στις 18.00 θα συναντηθεί με αγρότες της περιοχής στο Ριζό Σκύδρας, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας.

-- Στις 19.45 θα συναντηθεί με την δήμαρχο Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου, στο δημαρχείο Σκύδρας.

-- Στις 20.00 θα μιλήσει σε πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση της Τομεακής Οργάνωσης Πέλλας στο Κλειστό Γυμναστήριο Σκύδρας «Αλέξανδρος Νικολαΐδης».

***

Την Κυριακή 20 Νοέμβρη στις 13.00 θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση - συνεστίαση αφιερωμένη στην επέτειο ίδρυσης του Κόμματος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Θα ακολουθήσει γλέντι με τον Βαγγέλη Κορακάκη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ