Πέμπτη 21 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
Ο λαός να πάρει μέρος στην κάλπη με ψήφο - δύναμη στα συμφέροντά του

Δήλωση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων

Οι εργαζόμενοι έχουν συμφέρον όχι μόνο να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, αλλά να ευστοχήσουν με την ψήφο στο ΚΚΕ, να δώσουν δύναμη και φτερά στα συμφέροντά τους. Τα παραπάνω τόνισε χτες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, με δήλωσή της στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα υπογράμμισε:

«Οσοι συνιστούν στους εργατοϋπάλληλους, στους ανέργους, στη νεολαία, στα φτωχά λαϊκά στρώματα, να πάνε στις 7 του Ιούνη στις παραλίες και να κολυμπήσουν ή ενδεχομένως να κάνουν βόλτα στα πολύ ωραία βουνά εδώ της Ηπείρου, το κάνουν επίτηδες. Επίτηδες, γιατί ξέρουν ότι η αρνητική ψήφος, η τιμωρία και η καταδικαστική ψήφος θα έρθει από τα λαϊκά στρώματα που υποφέρουν. Οι κεφαλαιοκράτες δεν έχουν ανάγκη να απέχουν. Ακόμα και αν απέχουν, η τύχη τους δουλεύει είτε με ΝΔ είτε με ΠΑΣΟΚ. Γι' αυτό εμείς καλούμε τα λαϊκά στρώματα όχι μόνο να πάρουν μέρος στην κάλπη, αλλά να ευστοχήσουν στην ψήφο τους και με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, να δώσουν δύναμη και φτερά στα συμφέροντά τους.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ψηφίσει κανείς ΚΚΕ. Σε ένα θα ήθελα να σταθώ: Δεν κάνουμε ούτε λαθρεμπόριο ελπίδων, ούτε εμπόριο ψήφων. Το δυναμωμένο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ ένα πράγμα θα βοηθήσει: Στον πολλαπλασιασμό των δυνάμεων του λαϊκού κινήματος, του εργατικού κινήματος, στην ανασύνταξη του κινήματος και πάνω απ' όλα στη διαμόρφωση ενός κλίματος αγωνιστικής ρεαλιστικής αισιοδοξίας, που δεν έχει καμία σχέση με τους συμφεροντολόγους και τους ψοφοδεείς».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ