Πέμπτη 21 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
Θαρραλέα, μαζικά, ψήφο στο ΚΚΕ

Σε μεγάλη συγκέντρωση στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης μίλησαν ο Αγγελος Τζέκης και ο Κώστας Δρούτσας

«Η ενίσχυση του ΚΚΕ θα είναι παρακαταθήκη για μετά τις 7 του Ιούνη, στους αγώνες που έρχονται, σε κατεύθυνση αμφισβήτησης και ρήξης με την αντιλαϊκή πολιτική, που γεννά νέα δεινά για τον εργαζόμενο λαό. Με θάρρος, λοιπόν, μαζικά και αποφασιστικά ψήφο στο ΚΚΕ κάνοντας στην άκρη όσα θα δούμε τις επόμενες μέρες, που στόχο θα έχουν να αποπροσανατολίσουν το λαό από την ουσία της αντιπαράθεσης από το πραγματικό διακύβευμα των ευρωεκλογών». Αυτό το κάλεσμα απηύθυνε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Αγγελος Τζέκης, μιλώντας χτες βράδυ στην πολιτική συγκέντρωση που έγινε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Μια συγκέντρωση μεγάλη, δυναμική, μέσα από την οποία εκφράστηκε η απήχηση που βρίσκει το προσκλητήριο του ΚΚΕ στον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία.

«Ο λαός αρκετά πλήρωσε την πολιτική της ΕΕ των πλουτοκρατών και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου. Πλήρωσε με το εισόδημά του, με τα μεροκάματα φτώχειας, με τις εργασιακές ανατροπές, την εμπορευματοποίηση της Υγείας και της Παιδείας, την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης. Ηρθε η ώρα να τους τιμωρήσει. Να γυρίσει την πλάτη στα διλήμματα εκφοβισμού, στον αντικομμουνισμό», είπε μεταξύ άλλων ο Α. Τζέκης. Πρόσθεσε ότι «έχουν κοινό συμφέρον όλοι οι εργαζόμενοι, που βιώνουν την εκμετάλλευση, Ελληνες, μετανάστες, Ελληνοπόντιοι, τα λαϊκά στρώματα, να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι φτάνει, μέχρι εδώ η κοροϊδία! Πρέπει να συσπειρωθούν όλοι σε μια κατεύθυνση σύγκρουσης με τα μονοπωλιακά συγκροτήματα, την ΕΕ και τα κόμματα που τα υπηρετούν».

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Δρούτσας κάλεσε τους κομμουνιστές, τους φίλους, τους οπαδούς, όσους συσπειρώνονται με το ΚΚΕ και όσους συνεργάζονται μαζί του στα διάφορα μέτωπα πάλης, να σηκώσουν τα μανίκια και δυνατά να μπουν στην προσπάθεια να πείσουν το γείτονα, το συνάδελφο στο χώρο δουλειάς να ψηφίσει το ΚΚΕ. «Στις 7 του Ιούνη θα είναι σίγουροι ότι θα βγουν δυναμωμένοι, τρομοκρατώντας τους κατέχοντες την εξουσία, ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, και τα αφεντικά τους που είναι οι πλουτοκράτες», είπε.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ