Πέμπτη 21 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Να ταράξουμε την πλουτοκρατία

Σε συγκέντρωση των Οργανώσεων των Δυτικών Συνοικιών της Αθήνας μίλησε χτες βράδυ ο Γ. Τούσσας

«Η λάσπη στο ΚΚΕ δεν κολλάει. Εμείς μόνο μία υπόσχεση μπορούμε να τους δώσουμε. Με το ΚΚΕ δεν ξεμπερδεύουν. Τους φόβους τους, θα τους μετατρέψουμε σε εφιάλτες τους». Το παραπάνω σαφές μήνυμα έστειλε χτες βράδυ από την κεντρική πλατεία Πετρούπολης, ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης που διοργάνωσαν οι Κομματικές Οργανώσεις της Δυτικής Αθήνας του ΚΚΕ.

Ο Γ. Τούσσας επισήμανε πως μπαίνοντας στην τελική ευθεία των ευρωεκλογών «είναι επιτακτική ανάγκη να ριχτούν όλες οι δυνάμεις μας για να δώσουμε με επιτυχία τη μάχη. Να δράσουμε με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση, αναδεικνύοντας στην εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία τις εκτιμήσεις και τη συνολική εναλλακτική πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, ανυπακοής - ρήξης με την ΕΕ, για ριζικές αλλαγές, τη Λαϊκή Εξουσία, τη Λαϊκή Οικονομία», αφού «οι ευρωεκλογές του Ιούνη αποτελούν μια γενικευμένη πολιτική αναμέτρηση, με μεγάλη σημασία για τα λαϊκά συμφέροντα».

Η ψήφος στο ΚΚΕ, συνέχισε, η μεγάλη ενίσχυσή του μπορεί να ταράξει τον ύπνο της πλουτοκρατίας. Γι' αυτό και επιστρατεύουν τον πιο χυδαίο αντικομμουνισμό, τη λάσπη και τις προβοκάτσιες, το ψέμα. Ο αντικομμουνισμός που επιστρατεύει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ χέρι - χέρι με τον ΛΑ.Ο.Σ., τους Οικολόγους - Πράσινους κάτω από τα επιδοκιμαστικά χαμόγελα της ΝΔ και την εύγλωττη σιωπή του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ξεκάθαρα ποιος είναι ο τρόμος τους.

Καταλήγοντας, υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ συνεχίζει αταλάντευτα και ανυποχώρητα να παλεύει για τα συμφέροντα της εργατικής - λαϊκής οικογένειας, για τη λαϊκή αντεπίθεση. Για να γίνει επιτέλους ο πλούτος κτήμα των ανθρώπων του μόχθου που τον παράγουν, να αξιοποιηθεί για τη λαϊκή ευημερία. Η βρώμικη επίθεση ενάντια στο ΚΚΕ θα πέσει στο κενό. Κάνει ακόμη μεγαλύτερη για το λαό τη σημασία της ενίσχυσης του ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές. Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι το πιο ισχυρό χτύπημα στο αντιλαϊκό δίδυμο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, στη δικομματική εναλλαγή και στις κυβερνητικές συνεργασίες ώστε να διασωθεί με άλλο ένδυμα η αντιλαϊκή πολιτική.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ