Παρασκευή 12 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Πάλη οργανωμένη και μαζική, η απάντηση στην καταστολή!

Τους χιλιάδες μαθητές που διαδηλώνουν διαρκώς από την Κυριακή χαιρετίζει με ανακοίνωσή της η Οργάνωση Αθήνας της ΚΝΕ καλώντας σήμερα στις 12 το μεσημέρι στην Ομόνοια στη συγκέντρωση που οργανώνει το ΣΑΣΑ και στις συγκεντρώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στις γειτονιές το Σάββατο το απόγευμα.

Τονίζει μεταξύ άλλων ότι χτες «χιλιάδες μαθητές, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αθήνας, πραγματοποίησαν σε δεκάδες δήμους της Αθήνας και σε γειτονιές της πρωτεύουσας μαζικές, μαχητικές, καλά περιφρουρημένες διαδηλώσεις.

Η προσπάθεια που έγινε από κάποιους να στηθούν φασαρίες, δίνοντας πάτημα στην αστυνομία να επέμβει για μια ακόμα φορά ώστε να καταστείλει τις μαθητικές κινητοποιήσεις, δεν πέρασε!

Την απάντηση την έδωσαν οι ίδιοι οι μαθητές, που απομόνωσαν τέτοιες λογικές και πρακτικές, περιφρούρησαν τις κινητοποιήσεις, έστειλαν το μήνυμα προς όσους προσπαθούν να ταυτίσουν τις αυθόρμητες ενέργειες αγανακτισμένων παιδιών με την τυφλή βία των κουκουλοφόρων.

Εστειλαν το μήνυμα και σε όσους χαϊδεύουν τα αυτιά των κουκουλοφόρων, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και μια ομάδα σύμμαχων προπαγανδιστών του από τα ΜΜΕ. Αυτοί που χαϊδεύουν φανερές και "κρυφές" δυνάμεις καταστολής και ψαρεύουν σε βρώμικα νερά, συμβάλλουν αντικειμενικά στο χτύπημα των αγώνων της νεολαίας, του λαϊκού κινήματος», υπογραμμίζει η Οργάνωση Αθήνας της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ