Παρασκευή 12 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ

Ο κ. Ψαριανός, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, περιδιαβαίνει τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς για να καταγγείλει «σύμπλευση» του ΚΚΕ με το... ΛΑ.Ο.Σ (σ.σ.: όπου ΛΑ.Ο.Σ - θυμίζουμε - είναι το κόμμα που πρωτοστάτησε στις προβοκάτσιες κατά του ΚΚΕ με την «υπόθεση ΓΕΡΜΑΝΟΣ» και που το ΚΚΕ το έχει καταγγείλει για αντικομμουνιστική, προβοκατόρικη, ακροδεξιά και ρατσιστική τακτική).

Οσο για τον κ. Ψαριανό είναι το ίδιο πρόσωπο που στη συζήτηση στη Βουλή για το Βατοπέδι, συμπλέοντας με τον Πάγκαλο, ο οποίος «εκνευρισμένος» με την τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ, του Σπ. Χαλβατζή, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο βήμα, είπε «καλά αυτός είναι πράκτορας» (!), επεξέτεινε το γνωστό ύφος και ήθος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, και σιγοντάρισε, όλο «ηρωισμό» και «αριστερή αξιοπρέπεια»: «Πράκτορας ναι, αλλά τίνος πράκτορας»!

Κατόπιν τούτου, δε μας προξενεί καμία εντύπωση: Οταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αναγνωρίζουν «πράκτορες» στο πρόσωπο των στελεχών του ΚΚΕ, είναι φυσικό να ανακαλύπτουν πίσω από τις κουκούλες των κουκουλοφόρων, όχι πράκτορες, αλλά «λαϊκούς αγωνιστές»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ