Παρασκευή 6 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ, διοργανώνει στις 8 μ.μ., στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία, πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, με θέμα την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη λαϊκή εξουσία και λαϊκή οικονομία.

-- Κλιμάκιο της ΚΟ Κιλκίς, με την Σοφία Καλαντίδου, θα περιοδεύσει: Στις 9.30 π.μ. στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς, στις 10.30 π.μ., στο Νοσοκομείο Κιλκίς και στις 2 το μεσημέρι στο Βαφείο - Κλωστήριο «Φάρμπετεξ».

-- Στο Κέντρο Υγείας Σπάτων στις 9.30 π.μ. και στη συνέχεια στο ΙΚΑ Σπάτων στις 11 π.μ. θα περιοδεύσει Γιάννης Γκιόκας.

-- Στις 11.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τις γυναίκες στη Σκιάθο, (αίθουσα εκδηλώσεων στο Μπούρτζι). Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά.

-- Η Διαμάντω Μανωλάκου θα περιοδεύσει στις 6.30 π.μ., στους λιμενεργάτες του ΟΛΠ.

-- Στις 7 π.μ. στον ΟΤΕ Χαριλάου θα περιοδεύσει ο Θόδωρος Κυριακίδης.

-- Στις 7 π.μ., στον ΟΤΕ Σταυρούπολης θα περιοδεύσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος.

-- Στις 12 μ., στο Ψυχιατρείο, θα περιοδεύσει ο Γιάννης Ζιώγας. Σε συγκέντρωση που θα γίνει στο χώρο, θα παρουσιάσει τις θέσεις του Κόμματος για την Υγεία.

Την Κυριακή

-- Η Αχτίδα Υπηρεσιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Η Κομμουνιστική Διεθνής» στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ, Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου. Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Κύριλλος Παπασταύρου.

-- Η Διαμάντω Μανωλάκου, στις 11 π.μ., θα συμμετάσχει στη μαζική εξόρμηση που θα πραγματοποιήσουν οι κομματικές οργανώσεις της Α΄ Πειραιά στις παραλίες του Πειραιά (Βοτσαλάκια - Πασαλιμάνι).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ