Παρασκευή 6 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες για το περιβάλλον

Συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες οι δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ για το περιβάλλον. Συγκεκριμένα:

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

-- Στην Κέρκυρα συμμετοχή στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ, στην 7 μ.μ., στην πλατεία Σαρόκο, για την εγκατάσταση ΧΥΤΑ στη Λευκίμμη και καταδίκης της βάρβαρης επίθεσης στη δίκαιη διαμαρτυρία των κατοίκων.

-- Στη Θεσσαλονίκη στις 8 μ.μ. εκδήλωση της Περιαστικής Αχτίδας στο Ρετζίκι με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για το περιβάλλον» και ομιλητή τον Γιάννη Ζιώγα, βουλευτή του Κόμματος.

-- Στις 12 μ. η ΝΕ Μεσσηνίας θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου όπου θα παρουσιαστούν οι πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα περιοδειών και συναντήσεων με φορείς του νομού.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

-- Καμπάνια της Νοτιοανατολικής Αχτίδας της ΚΟΑ του ΚΚΕ ενάντια στην ιδιωτικοποίηση - εμπορευματοποίηση των ακτών, για την ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση του λαού.

-- Το πρωί η Αχτίδα Α' Πειραιά διοργανώνει μαζική εξόρμηση στις παραλίες του Πειραιά (Πασαλιμάνι, Βοτσαλάκια) ενάντια στην ιδιωτικοποίησή τους.

-- Εξόρμηση των Κομματικών Οργανώσεων της Βορειοανατολικής Αττικής του ΚΚΕ σε Μαραθώνα - Σχοινιά ενάντια στην εμπορευματοποίηση της παραλίας και την καταστροφή του δάσους, για την προστασία της υγείας των κατοίκων.

-- Στις 11 π.μ. συμβολική αλυσίδα σωτηρίας της λίμνης Κορώνειας στη Θεσσαλονίκη.

-- Στις 11 π.μ. ημερίδα για την αντιπλημμυρική προστασία από τη «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση» Δήμου Θερμαϊκού.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

-- Στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας εκδήλωση στην οποία θα προβληθεί βίντεο με θέμα: «Πυρκαγιές: Ενας χρόνος μετά...». Θα ακολουθήσει πικετοφορία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ